|
Provozní studie vybraného gastronomického zařízení
Novotná, Petra ; Mlejnková, Lena (vedoucí práce) ; Valentová, Jana (oponent)
Cílem této bakalářské práce je zpracování provozní studie vybraného stravovacího zařízení, anylýza jeho schopnosti uspět v konkurenčním prostředí a zhodnocení marketingových nástrojů, které v tomto boji využívá. Bakalářská práce je rozdělena do tří tématických celků. První část práce je teoretická a zabývá se charakteristikou stravovacích služeb, jejich formami, funkcemi a kategorizací provozoven. Druhá část bakalářské práce anylyzuje konkrétní stravovací zařízení z hlediska jeho lokalizace, materiálních podmínek a schopnosti obstát v konkurenčním prostředí. Třetí, a zároveň poslední, část této práce hodnotí současnou situaci stravovacího zařízení, jeho klady a zápory a poskytuje návrhy na možná opatření.
|