Název:
Provozní studie vybraného gastronomického zařízení
Překlad názvu:
Operational study of gastronomic establishment
Autoři:
Novotná, Petra ; Mlejnková, Lena (vedoucí práce) ; Valentová, Jana (oponent) Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok:
2008
Jazyk:
cze
Nakladatel: Vysoká škola ekonomická v Praze
Abstrakt: [cze][eng] Cílem této bakalářské práce je zpracování provozní studie vybraného stravovacího zařízení, anylýza jeho schopnosti uspět v konkurenčním prostředí a zhodnocení marketingových nástrojů, které v tomto boji využívá. Bakalářská práce je rozdělena do tří tématických celků. První část práce je teoretická a zabývá se charakteristikou stravovacích služeb, jejich formami, funkcemi a kategorizací provozoven. Druhá část bakalářské práce anylyzuje konkrétní stravovací zařízení z hlediska jeho lokalizace, materiálních podmínek a schopnosti obstát v konkurenčním prostředí. Třetí, a zároveň poslední, část této práce hodnotí současnou situaci stravovacího zařízení, jeho klady a zápory a poskytuje návrhy na možná opatření.The goal of this study is to elaborate an operational study of a gastronomic establishment, analyze competitive advantage and describe the marketing instruments. This study is divided into three parts. The first part is theoretical and describes gastronomic services, forms and functions. The second one analyzes a restaurant which I chose. The last part of the study evaluates contemporary situation and proposes how to improve this state.
Klíčová slova:
Cestovní ruch; Gastronomické zařízení; Marketing; Gastronomy; Marketing; Tourism
Instituce: Vysoká škola ekonomická v Praze
(web)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Dostupné v digitálním repozitáři VŠE. Původní záznam: http://www.vse.cz/vskp/eid/13063