Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 86 záznamů.  začátekpředchozí67 - 76další  přejít na záznam: Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Struktura trhu s bioprodukcí v jižních Čechách
HULANOVÁ, Monika
Cílem diplomové práce byl výběr hlavních druhů bioprodukce, zmapování struktury bioprodukce z hlediska původu a zjištění prodaného objemu vybraných biopotravin v jižních Čechách. Pro mapování struktury bioprodukce byla zvolena metoda monitoringu trhu v obchodech. Bioprodukce byla zjišťována ve dvou typech obchodů ? marketech a specializovaných bio obchodech. V jižních Čechách bylo vybráno 15 marketů a 15 specializovaných obchodů s bioprodukty, přičemž v každém z nich byla zjišťována struktura biopotravin z hlediska původu (česká/dovoz) a z hlediska objemu obchodované produkce, se zaměřením na bio-hovězí, obilniny, mléčné výrobky, ovoce a zelenina. Údaje byly zjišťovány z obalů na biopotravinách, nebo pohovorem s vedoucím obchodu. Klíčová
Italské potraviny s chráněným označením původu, potraviny s chráněným zeměpisným označením a zaručené tradiční speciality (mléčné výrobky).
LINHARTOVÁ, Adéla
Bakalářská práce je zaměřena na téma "Italské potraviny s chráněným označením původu, potraviny s chráněným zeměpisným označením a zaručené tradiční speciality (mléčné výrobky)". Práce je rozdělena do dvou částí. První část se zaměřuje na historii a typy evropských označení a pojednává o důvodech jejich zavedení. Druhá část vymezuje mléčné výrobky italské provenience na sýry vyrobené v severoitalských krajích. Sýry jsou rozděleny podle krajů, ve kterých se nachází jejich oblasti výroby. Každý kraj je stručně představen z hlediska jeho polohy, administrativního členění, historie a geografie. Poté následuje jednotlivý výčet sýrů s informacemi ohledně jeho typu, způsobu výroby, historii a údaje, kdy byl zapsán na seznam potravin s chráněným označením původu či jako zaručená tradiční specialita. Bakalářská práce obsahuje resumé v italštině.
Senzorické hodnocení vybraných mléčných produktů
HALÁMKOVÁ, Eliška
Cílem diplomové práce bylo provést pomocí některé z metod senzorické analýzy vyhodnocení vybraných mléčných produktů. Na základě navrženého dotazníku se provedl zároveň průzkum týkající se spotřeby a obliby vybraných komodit. Diplomová práce byla součástí řešení projektu OP VK CZ.1.07/2.3.00/09.0081: "Komplexní vzdělávání lidských zdrojů v mlékařství".

Národní úložiště šedé literatury : Nalezeno 86 záznamů.   začátekpředchozí67 - 76další  přejít na záznam:
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.