Název:
Geneticky modifikovaná kukuřice a efektivnost jejího pěstování
Překlad názvu:
Genetic modifide corn and efficiency of production
Autoři:
Hubená, Martina ; Hadrabová, Alena (vedoucí práce) ; Dvořák, Antonín (oponent) Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok:
2008
Jazyk:
cze
Nakladatel: Vysoká škola ekonomická v Praze
Abstrakt: [cze][eng] V dnešní době dynamicky se rozvíjejících technologií všeho druhu, jsem se rozhodla pojednat o geneticky modifikovaných potravinách a zjistit jejich perspektivy na českém trhu. Jako představitele geneticky modifikovaných potravin jsem zvolila tzv. Bt-kukuřici u které mě zajímalo především to, jak by na dané produkty z ní reagoval zákazník a zda by byl pěstitel ochoten pro zvážení všech ekonomických aspektů tuto plodinu pěstovat.Bachelor graduation thesis deals with economic efficiency of genetic modified corn on the part of consumers also producers. I examined these by questionnaire and Cost-benefit analyse.
Klíčová slova:
efektivnost; genetická modifikace; kukuřice; corn; efficiency; genetic modification
Instituce: Vysoká škola ekonomická v Praze
(web)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Dostupné v digitálním repozitáři VŠE. Původní záznam: http://www.vse.cz/vskp/eid/6407