Original title: Problematika falšování mléčných výrobků
Translated title: Food adulteration of milk and milk products
Authors: PETŘÍKOVÁ, Yveta
Document type: Bachelor's theses
Year: 2024
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: authorities; dairy products; food fraud; questionnaire; dotazníkové šetření; dozorové orgány; falšování potravin; mléčné výrobky
Citation: PETŘÍKOVÁ, Yveta. Problematika falšování mléčných výrobků. České Budějovice, 2024. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/71587

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-651645


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Bachelor's theses
 Record created 2024-09-21, last modified 2024-09-21


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share