Název: Nabídka potravin pro celiaky a jejich uplatnění při každodenním stravování
Autoři: Janečková, Šárka
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2021
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: bezlepková dieta; celiakie; cereals; coeliac disease; food vertical; gluten; gluten-free diet; lepek; obiloviny; pastry; pečivo; potravinová pyramida; pseudocereals; pseudocereálie

Instituce: Mendelova univerzita v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři Mendelovy univerzity.
Původní záznam: https://is.mendelu.cz/zp/index.pl?podrobnosti=104527

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-638137


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Mendelova univerzita v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2024-09-05, naposledy upraven 2024-10-20.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet