Název: Důležitost vitaminu C ve výživě a jeho vliv na prevenci vzniku nádorových onemocnění.
Překlad názvu: The importance of vitamin C in nutrition and its effect on cancer prevention.
Autoři: Havlíková, Tereza ; Martínková, Stanislava (vedoucí práce) ; Balínová, Pavla (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2024
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: onkologie; prevence; vitamin C; oncology; prevention; vitamin C

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/191967

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-621877


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2024-07-20, naposledy upraven 2024-12-07.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet