Název: Studium možností využití plodů jeřábu v potravinářství
Překlad názvu: Study of the possibilities of using fruits of sorbus domestica in the food industry
Autoři: Šmídová, Vendula ; Gajdušek, Martin (oponent) ; Mikulíková, Renata (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2024
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: jeřabiny; kandyty; likéry; oskeruše; pasty; senzorická analýza; confectionery; liqueurs; pastes; rowanberries; sensory analysis; service tree fruit

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: https://hdl.handle.net/11012/247791

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-619953


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2024-06-22, naposledy upraven 2024-06-22.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet