Název: Změny senzorické kvality a profilu těkavých látek sýrů zrajících pod mazem v průběhu skladování
Překlad názvu: Changes in the sensory quality and volatile compounds profile of smear ripened cheese during storage
Autoři: Šebestová, Adéla ; Zemanová, Jana (oponent) ; Vítová, Eva (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2024
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: GC-MS; mikrobiální profil; PCR; senzorická kvalita; SPME; sýr zrající pod mazem; těkavé látky; GC-MS; microbial profile; PCR; sensory quality; smear ripened cheese; SPME; volatile compounds

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: https://hdl.handle.net/11012/248183

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-618039


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2024-06-22, naposledy upraven 2024-06-22.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet