Název: Porovnání mikrobiální metabolické produkce na odpadní a sušené syrovátce
Překlad názvu: Comparison of microbial metabolic production from waste and powder whey
Autoři: Elefantová, Petra ; Vítová, Eva (oponent) ; Babák, Libor (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2014
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: bakterie mléčného kvašení; HPLC; kyselina mléčná; Lactobacillus casei; Syrovátka; turbidimetrie; HPLC; lactid acid; lactid acid bacteria; Lactobacillus casei; turbidimetry; Whey

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/30856

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-611646


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2024-04-02, naposledy upraven 2024-04-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet