Název: Stanovení základních chemických charakteristik ostružinové pulpy
Překlad názvu: Determination of basic chemical characteristics of blackberry pulp
Autoři: Pilátová, Anna ; Diviš, Pavel (oponent) ; Vespalcová, Milena (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2018
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: anthokyanová barviva; fenolické látky.; Ostružiník křovitý (Rubus fructicosus agg.); pH; redukující cukry; refraktometrická sušina; sušina; titrační kyselost; Blackberry (Rubus fructicosus agg.); pH; reducing sugars; soluble solids; titratable acidity; total anthocyanins and total phenolics.; total solids

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/65624

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-611295


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2024-04-02, naposledy upraven 2024-04-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet