Název: Charakterizace a stabilizace pankreatinu
Překlad názvu: Characterization and stabilization of pancreatin
Autoři: Wurstová, Agáta ; Němcová, Andrea (oponent) ; Obruča, Stanislav (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2012
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: DLS; enkapsulace; enzymová aktivita; hovězí sérový albumin; liposomy; LPLC; Pankreatin; SDS-PAGE; trypsin; bovine serum albumin; DLS; encapsulation; enzyme activity; liposomes; LPLC; Pancreatin; SDS-PAGE; trypsine

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/13407

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-609857


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2024-04-02, naposledy upraven 2024-04-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet