Název: Stanovení autenticity potravin rostlinného původu pomocí molekulárních metod
Překlad názvu: Determination of athenticity of plant foods by molecular techniques
Autoři: Plášková, Anna ; Mikulíková, Renata (oponent) ; Němcová, Andrea (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2020
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: Autenticita potravin; detekce falšování potravin; duplex PCR; flavonoidy; HPLC; jablko; jahoda; malina; meruňka; ovocná dětská výživa.; polyfenoly; apple; apricot; duplex PCR; flavonoids; Food Authenticity and Detection of Food Adulteration; fruit baby food.; HPLC; polyphenols; raspberry; strawberry

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/195460

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-609062


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2024-04-02, naposledy upraven 2024-04-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet