Název:
Návrh komunikačního mixu produktu
Překlad názvu:
The Proposal of Product Communication Mix
Autoři:
Slavík, Roman ; Tomášková,, Eva (oponent) ; Kaňovská, Lucie (vedoucí práce) Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok:
2015
Jazyk:
cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstrakt: [cze][eng]
Předmětem bakalářské práce „Návrh komunikačního mixu produktu“ je návrh na zlepšení komunikačního mixu na základě analýzy současného stavu komunikačního mixu vybraného výrobku ve vybraném podniku. Bakalářská práce je členěna na teoretickou a praktickou část. V teoretické části jsou rozebrány jednotlivé komunikační nástroje, principy marketingové komunikace a metody analýzy vnitřního a vnějšího prostředí podniku. Úvod praktické části popisuje vybraný podnik a jeho produkty. Dále probíhá analýza aktuálního stavu komunikačního mixu vybraného výrobku, jednotlivých nástrojů propagace, analýza silných a slabých stránek výrobku a budoucích příležitostí a hrozeb. Závěrečná část obsahuje návrhy na zlepšení komunikačního mixu.
The goal of the bachelor thesis „The Proposal of Product Communication Mix“ is the proposal for improvement of communication mix based on the analysis of the selected protuct‘s present communication mix in selected company. The bachelor thesis is divided into two parts, theoretical and practical. Theoretical part describes particular tools of marketing communication, it’s principles in the theoretical level and methods of analysis of a company internal and external environment. Introduction of practical part describes selected the company and the selected product. Further takes place analysis of current state of the selected product, analysis of particular tools of promotion and analysis to evaluate the strengths, weaknesses, opportunities and threats involved in the product. Last part contains proposals to improve the current communication mix.
Klíčová slova:
Komunikační mix; nealkoholické nápoje; podpora prodeje; reklama; advertising; Communication mix; nonalcoholic beverages; sales promotion
Instituce: Vysoké učení technické v Brně
(web)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT. Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/41766