Název: Srovnání méně známých druhů ovoce z hlediska obsahu vitaminu C
Překlad názvu: Comparison of vitamin C content between less known kinds of fruit
Autoři: Mařáková, Veronika ; Hrstka, Miroslav (oponent) ; Vespalcová, Milena (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2010
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: Cornus mas; dřín obecný; HPLC; jeřáb obecný; Sorbus aucuparia; vitamin C; cornelian cherry; Cornus mas; HPLC; mountain ash; Sorbus aucuparia; vitamin C

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/7239

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-604702


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2024-04-02, naposledy upraven 2024-04-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet