Název:
Rozvoj obchodních aktivit slovenské společnosti s bezlepkovými produkty
Překlad názvu:
Business Activities Development of Slovak Company with Gluten-free Products
Autoři:
Fialová, Silvie ; Wágnerová, Hana (oponent) ; Šimberová, Iveta (vedoucí práce) Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok:
2021
Jazyk:
cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstrakt: [cze][eng]
Tato diplomová práce se zabývá rozvojem obchodních aktivit slovenské společnosti Nutribak s.r.o. na českém trhu, se zaměřením na bezlepkové produkty. Vytvořené řešení vychází z kritické rešerše soudobé literatury z oblasti marketingu, managementu a obchodu, které je následně aplikováno na vybranou společnost. Na základě zjištění z provedené analýzy současného stavu bylo navrhnuto řešení, které poskytne společnosti plán rozvoje obchodních aktivit a upevní jejich pozici na českém trhu
Diploma thesis is focused on Slovak company Nutribak s.r.o. and its potential business activities on the Czech market, especially with gluten-free goods. The created methodology is based on a critical search of current literature related to the the field of marketing, management and trade. Suggested steps are applied to the company Nutribank s.r.o. according to results of the analysis of the current situation, there were created certain steps, that will provide the company with a plan for evolving their business activities and also supporting their position in the Czech market
Klíčová slova:
analýza trhu; analýza vnitřního prostředí; analýza vnějšího prostředí; bezlepkové produkty; export; marketingový mix; obchodní aktivita; rozvoj; SWOT analýza; business activities; development; export; external analysis; gluten-free products; internal analysis; market analysis; marketing mix; SWOT analysis
Instituce: Vysoké učení technické v Brně
(web)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT. Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/197714