Název: Vliv zvýšené koncentrace oxidu uhličitého na kvalitu pšeničné mouky
Překlad názvu: Influence of carbon dioxide elevated concentration on wheat flour quality
Autoři: Drahovzalová, Kateřina ; Márová, Ivana (oponent) ; Hrstka, Miroslav (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2010
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: lepek; mouka; pšenice; zrno; zvýšená koncentrace oxidu uhličitého; elevated concentration of carbon dioxide; flour; gluten; grain; wheat

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/7422

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-576026


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2024-04-02, naposledy upraven 2024-04-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet