Název: Charakterizace mléčných cereálních výrobků s ovocnou složkou určených pro dětskou výživu
Překlad názvu: Characterization of cereal products with fruit component for baby nutrition
Autoři: Pražáková, Jana ; Lichnová, Andrea (oponent) ; Márová, Ivana (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2013
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: cereální výrobky; fortifikace; polyfenoly; sacharidy; vitaminy; cereal products; fortification; polyphenols; saccharides; vitamins

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/25498

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-567348


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2024-04-02, naposledy upraven 2024-04-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet