Název: Vliv použitého oleje na složení a senzorickou kvalitu sýrových analogů
Překlad názvu: Influence of oil used on composition and sensory quality of cheese analogues
Autoři: Buldra, Martin ; Mikulíková, Renata (oponent) ; Vítová, Eva (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2020
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: aromatické látky; GC-FID/MS; MK; ořechové oleje; SPME; sýrové analogy; aroma compounds; cheese analogues; FA; GC-FID/MS; nut oils; SPME

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/190412

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-566132


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2024-04-02, naposledy upraven 2024-04-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet