Original title:
Uplatnění strategie rozrušení trhu ve vinařském podniku
Translated title:
Using of Disruptive Strategy in Small Winery
Authors:
Balga, Petra ; Vančurová,, Pavlína (referee) ; Koráb, Vojtěch (advisor) Document type: Master’s theses
Year:
2011
Language:
cze Publisher:
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská Abstract:
[cze][eng]
Tato diplomová práce se zabývá návrhem opatření, které povedou k nalezení konkurenční výhody společnosti CROY Concept s.r.o., která podniká v oboru vinařství a vinohradnictví. Práce analyzuje situaci vinařství CROY na trhu a současně oboru vinařství a vinohradnictví jako celku. Navržená nekonvenční opatření zvýší konkurenceschopnost firmy na vysoce etablovaném trhu s víny a zajistí její další rozvoj a růst.
This diploma thesis deals with a concept of measures that aim to find a competitive advantage of the company CROY Concept Ltd., which does business in viniculture. This thesis analyses the position of the CROY's winery in the market as well as in the field of viniculture as a whole. Suggested unconventional measures will strengthen competitiveness of the company in the well-established wine market and will ensure its further development and growth.
Keywords:
communication; company development; competitive advantage; competitive strategy; differentation; disruption; winery; diferenciace; komunikace; konkurenční strategie; konkurenční výhoda; rozrušení trhu; rozvoj podniku; vinařství
Institution: Brno University of Technology
(web)
Document availability information: Fulltext is available in the Brno University of Technology Digital Library. Original record: http://hdl.handle.net/11012/1854