Název:
Podnikatelský plán pro založení restaurace a kavárny
Překlad názvu:
Business Plan for the Establishment of Restaurant and Cafe
Autoři:
Zůbková, Markéta ; Halata, Antonín (oponent) ; Chlebovský, Vít (vedoucí práce) Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok:
2014
Jazyk:
cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstrakt: [cze][eng]
Diplomová práce se zabývá sestavením podnikatelského plánu pro založení restaurace s kavárnou umístěnou ve Zlíně. Cílem práce je zanalyzovat okolí podniku, konkurenci, počáteční strategii podniku, posouzení finanční náročnosti a zhodnocení proveditelnosti daného záměru.
This thesis is concerned with constructing a business plan for the establishment of restaurant and café located in Zlín. The aim is to analyze the business environment, competition, initial business strategy, financial performance assessment and evaluation of the feasibility of the project.
Klíčová slova:
analýza mikroprostředí a makroprostředí; financování; Podnikatelský plán; právní forma podnikání; rizika.; zakladatelský rozpočet; analysis of micro and macro environment; basically budget; Business plan; financing; legal form of business; risks.
Instituce: Vysoké učení technické v Brně
(web)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT. Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/32048