Název: KARTOFFELN ODER ERDÄPFEL? DIE HÄUFIGKEIT VON AUSTRIAZISMEN IN DEN SPEISEKARTEN ÖSTERREICHISCHER RESTAURANTS
Překlad názvu: POTATOES OR POTATOES? THE FREQUENCY OF AUSTRIAZISMS IN THE MENUS OF AUSTRIAN RESTAURANTS
Autoři: VÖGERLOVÁ, Katrin
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2023
Jazyk: ger
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: "Austriacism"; Austrian cuisine; Austrian restaurants; German language; menus
Citace: VÖGERLOVÁ, Katrin. KARTOFFELN ODER ERDÄPFEL? DIE HÄUFIGKEIT VON AUSTRIAZISMEN IN DEN SPEISEKARTEN ÖSTERREICHISCHER RESTAURANTS . České Budějovice, 2023. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Filozofická fakulta

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/69271

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-533402


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2023-09-03, naposledy upraven 2023-09-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet