Název: Význam nízkohistaminové diety při snížené hladině nebo funkci diaminooxidázy
Překlad názvu: Importance of a low-histamine diet in reduced diamine oxidase level or function
Autoři: Barcajová, Nikola ; Tkáčová, Judita (vedoucí práce) ; Mokrejšová, Andrea (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2023
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: diaminooxidáza; eliminační dieta; histamin; histaminová intolerance; výživa; diamino oxidase; elimination diet; histamine; histamine intolerance; nutrition

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/182990

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-532371


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2023-07-23, naposledy upraven 2023-12-17.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet