Název: Význam konzumace jater ve výživě člověka
Překlad názvu: The importance of liver consumption in human nutrition
Autoři: Hájková, Rozálie ; Dostálová, Jana (vedoucí práce) ; Jůzl, Miroslav (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2023
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: játra; kulinární úprava; složení; výrobky z jater; výživa; composition; food preparation; liver; liver products; nutrition

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/182806

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-532257


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2023-07-23, naposledy upraven 2023-12-24.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet