Název: Vývoj obohacených bezlepkových cereálií pro zvláštní výživu
Překlad názvu: Development of fortified gluten-free cereals for specific nutrition
Autoři: Dohnalová, Radka ; Fialová, Lenka (oponent) ; Márová, Ivana (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2023
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: amaranth; antioxidanty; bílkoviny; cereálie; chlorofyly; fenolické látky; karotenoidy; kvasinky; mikrořasy; pohanka; pseudocereálie; quinoa; amaranth; antioxidants; buckwheat; carotenoids; cereals; chlorophylls; microalgae; phenolic substances; proteins; pseudocereals; quinoa; yeasts

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/212560

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-530791


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2023-07-23, naposledy upraven 2023-07-23.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet