Název:
Analýza spokojenosti zákazníků vybrané společnosti a návrhy na její zlepšení
Překlad názvu:
Customer Satisfaction Analysis of the Selected Company and Proposals for its Improvement
Autoři:
Posoldová, Kateřina ; Nedorostková, Eva (oponent) ; Chlebovský, Vít (vedoucí práce) Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok:
2023
Jazyk:
cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstrakt: [cze][eng]
Diplomová práce se zabývá analýzou spokojenosti zákazníků restaurace Burgr´s, Fresh Burger Bistro. První část je věnována teoretickým pojmům, které souvisejí se zkoumanou problematikou, následuje analýza prostředí vybraného podniku, obsahem je i vlastní marketingový výzkum. Poznatky z provedených analýz jsou shrnuty ve SWOT matici. Poslední část obsahuje návrhy vedoucí ke zvýšení spokojenosti zákazníků, jež by rovněž měly dopomoci ke zvýšení tržeb.
The diploma thesis deals with the analysis of customer satisfaction of the restaurant Burgr's, Fresh Burger Bistro. The first part is devoted to theoretical concepts related to the researched issue, followed by an analysis of the environment of the selected company, the content also includes the own marketing research. The findings from the performed analyzes are summarized in the SWOT matrix. The last part contains proposals leading to increased customer satisfaction and which should also help to increase sales.
Klíčová slova:
dotazník; marketingový výzkum; restaurace; spokojenost zákazníků; zákazník; customer; customer satisfaction; marketing research; questionnaire; restaurant
Instituce: Vysoké učení technické v Brně
(web)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT. Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/212032