Název: Stanovení nutričních hodnot a antioxidační kapacity různých jedlých okopanin
Překlad názvu: Determination of nutritional values and antioxidant capacity of different edible roots
Autoři: Ciffrová, Karolína ; Bendová, Agáta (oponent) ; Němcová, Andrea (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2023
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: batát; brambor; flavonoidy; hrubá bílkovina; maniok; Okopanina; polyfenoly; redukující sacharidy; sušina; topinambur; vitamín C; vitamín E.; vláknina; škrob; cassava; crude protein; dry matter; fiber; flavonoids; Jerusalem artichoke; polyphenols; potato; reducing carbohydrates; Root vegetable; starch; sweet potato; vitamin C; vitamin E.

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/210786

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-529069


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2023-07-23, naposledy upraven 2023-08-06.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet