Název: Vliv přidaných sacharidů na kvalitu cereálního kvasu a kvasového chleba
Překlad názvu: Effect of added carbohydrates on the quality of cereal kvass and kvass bread
Autoři: Stoklásková, Olga ; Vítová, Eva (oponent) ; Diviš, Pavel (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2023
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: Kvasový chléb; Lactobacillus; optimalizace pekařských směsí; organické kyseliny; pekárenská technologie; Saccharomyces; texturometr; vedení cereálních kvasů; bakery technology; Lactobacillus; optimization of bakery mixes; organic acids; Saccharomyces; Sourdough bread; sourdough fermentation process; texturometer

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/210755

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-529038


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2023-07-23, naposledy upraven 2023-08-06.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet