Název: Jak sociální sítě ovlivňují stravování celiaků
Překlad názvu: How social networks affect celiacs'diets
Autoři: Pretlová, Anna ; Háša, Marek (vedoucí práce) ; Hájková, Karolína (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2023
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: bezlepková dieta; Celiakie; dotazníkové šetření; Facebook; Instagram; kvantitativní analýza; Pinterest; sociální sítě; stravování; Twitter; YouTube; Celiacs disease; eating; Facebook; Gluten free diet; Instagram; Pinterest; quantitative analysis; questionnaire survey; social network; Twitter; YouTube

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/182252

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-528332


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2023-07-09, naposledy upraven 2023-12-24.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet