Název: Návrh modelu produkce pro restauraci
Překlad názvu: Production Model for a Restaurant
Autoři: Bazhin, Ivan ; Oulehla, Jiří (oponent) ; Luňáček, Jiří (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2023
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: informační managment.; model produkce; poptávka; Regresní analýza; restaurace; statistika; výrobní proces; zásobovaní; demand; information management.; production model; production process; Regression analysis; restaurant; statistics; supply

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/210569

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-527666


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2023-06-25, naposledy upraven 2023-08-06.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet