Název: Vliv soli na zdraví, její obsah v potravinách a příjem obyvateli ČR
Překlad názvu: The effect of salt on health, its content in food and the intake of the population of the Czech Republic
Autoři: Miškovská, Žaneta ; Dostálová, Jana (vedoucí práce) ; Košťálová, Alexandra (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2023
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: chlor; obsah soli; sodík; spotřeba soli; Sůl; sůl v potravinách; chlorine; Salt; salt consumption; salt content; salt in food; sodium

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/179937

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-521802


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2023-03-28, naposledy upraven 2023-12-17.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet