Název: Diabetik versus stravování ve veřejných provozovnách (cukrárna) - výroba zmrzliny pro diabetiky
Překlad názvu: Diabetic versus eating in public establishments (candy store) - production of ice cream for diabetics.
Autoři: KRČMÁŘOVÁ, Lucie
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2021
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: Diabetes mellitus; glykemický index; sladidla; slinivka břišní; výživa; zmrzlina.; Diabetes mellitus; glycemic index; ice cream.; nutrition; pancreas; sweeteners
Citace: KRČMÁŘOVÁ, Lucie. Diabetik versus stravování ve veřejných provozovnách (cukrárna) - výroba zmrzliny pro diabetiky. České Budějovice, 2021. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zdravotně sociální fakulta

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/65356

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-518755


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2023-01-15, naposledy upraven 2024-03-17.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet