Název: Influence of wheat varietal mixtures on yield stability, grain quality and flour rheological properties.
Autoři: ZOGHALI, Mousa
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2021
Jazyk: eng
Abstrakt: This thesis focuses on the influence of wheat varietal mixtures on yield stability, grain quality and flour rheological properties. The aim of this study was to improve wheat yields and includes further mixing of wheat varieties through crossing, interspecific and intergeneric hybridization, biotechnology techniques, wheat mixtures. The growth of wheat mixtures will lead to yield stability, then it will lead to baking quality stability, and the rheological properties of flour will be positively influenced by the growing wheat in mixtures.
Klíčová slova: Keywords: Baking quality; Protein content; Tillering capacity; Wheat varieties.
Citace: ZOGHALI, Mousa. Influence of wheat varietal mixtures on yield stability, grain quality and flour rheological properties.. České Budějovice, 2021. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/61110

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-516412


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2023-01-15, naposledy upraven 2024-03-17.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet