Název: Hodnocení kvality bezlepkových potravin se zaměřením na pečivo
Autoři: OSINKOVÁ, Radka
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2020
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: bezlepkový chléb; konopná mouka; přídatné látky; trvanlivost; zápara; additives; gluten-free bread; hemp flour; mash; shelf live
Citace: OSINKOVÁ, Radka. Hodnocení kvality bezlepkových potravin se zaměřením na pečivo. České Budějovice, 2020. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/57546

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-514761


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2023-01-15, naposledy upraven 2024-03-17.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet