Název: Metodika pro identifikaci cizích amyláz v medu 
Překlad názvu: A method for identification of foreign amylases in honey
Autoři: Erban, Tomáš ; Harant, Karel ; Shcherbachenko, Elena ; Talacko, Pavel
Typ dokumentu: Metodiky
ISBN: 978-80-7427-356-8
Rok: 2021
Jazyk: cze
Nakladatel: Výzkumný ústav rostlinné výroby
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: cizí amylázy; falšování medu; med; proteomika; foreign amylases; honey; honey adulteration; proteomics
Číslo projektu: QK1820088
Poskytovatel projektu: NAZV
Poznámka: Dokument vznikl s podporou Ministerstva zemědělství ČR v rámci řešení institucionálního projektu č. RO0418
Práva: Dílo je chráněno podle autorského zákona č. 121/2000 Sb.

Instituce: Národní centrum zemědělského a potravinářského výzkumu, v.v.i. (web)
Externí umístění souboru: https://www.vurv.cz/wp-content/uploads/2022/11/Erban-Metodika-pro-identifikaci-cizich-amylaz-v-medu-978-80-7427-356-8.pdf

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-511505


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Věda a výzkum > Veřejné výzkumné instituce > Národní centrum zemědělského a potravinářského výzkumu, v.v.i.
Analytické a metodické materiály > Metodiky
 Záznam vytvořen dne 2022-11-07, naposledy upraven 2025-03-27.


Plný text:
Pokud se vám dokument nezobrazí v prohlížeči, uložte jej na svůj PC a otevřete jej v příslušném programu.
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet