Original title:
Analýza možnosti stravování zaměstnanců
Translated title:
The activity analysis the gastronomic services in the workplaces
Authors:
Zrcková, Kateřina ; Mlejnková, Lena (advisor) Document type: Master’s theses
Year:
2007
Language:
cze Publisher:
Vysoká škola ekonomická v Praze Abstract:
[cze][eng] Diplomová práce charakterizuje stravovací služby, především pak účelové stravování a hlavně jeho největší část - zaměstnanecké stravování. Stručně popisuje jeho vývoj a současný stav. Popisuje možnosti stravování zaměstnanců na letišti Praha Ruzyně, konkrétně ve dvou největších společnostech ČSA a.s. a Správa Letiště Praha, s.p.. Závěr práce se věnuje průzkumu spokojenosti zaměstnanců letiště Praha Ruzyně s nabízeným (poskytovaným) závodním stravováním.The thesis characterizes the catering services. Especially the purpose catering and its largest part, which is - employee's catering. It shortly describes its development and present condition. It describes the possibilities of catering services at the Prague Ruzyne airport / particularly concentrating on the two biggest companies CSA a.s. and Prague airport/. The conclusion of the diploma work is focused on the satisfaction of the employees with offered catering services at the airport Prague.
Keywords:
Analysis of the satisfaction rate; catering services; employee's catering, canteen catering; Analýza spokojenosti; Stravovací služby; Závodní stravování
Institution: University of Economics, Prague
(web)
Document availability information: Available in the digital repository of the University of Economics, Prague. Original record: http://www.vse.cz/vskp/eid/8908