Název: Charakterizace bylin rodu Plectrantus pro využití v potravinářství
Překlad názvu: Characterization of the genus Plectrantus for use in the food industry
Autoři: Chmelová, Nikola ; Diviš, Pavel (oponent) ; Vítová, Eva (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2021
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: antimikrobiální aktivita; antioxidanty; aromatické látky; GC-MS; rýmovník; SPME; antimicrobial activity; antioxidants; aroma compounds; GC-MS; Plectrantus spp.; SPME

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/201518

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-449723


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2021-09-12, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet