Original title: Důkaz vybraných druhů červeného ovoce v potravinách rostlinného původu pomocí multiplex PCR a instrumentálních metod
Translated title: Determination of selected red fruit species in plant-based food using multiplex PCR and instrumental methods
Authors: Vybíralová, Natálie ; Langová, Denisa (referee) ; Fialová, Lenka (advisor)
Document type: Bachelor's theses
Year: 2021
Language: cze
Publisher: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: baby food; food authenticity; HPLC; Multiplex PCR; real-time PCR; red fruit; autenticita potravin; dětské příkrmy; HPLC; Multiplex PCR; real-time PCR; červené ovoce

Institution: Brno University of Technology (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Brno University of Technology Digital Library.
Original record: http://hdl.handle.net/11012/201358

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-449357


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > Brno University of Technology
Academic theses (ETDs) > Bachelor's theses
 Record created 2021-09-05, last modified 2022-09-04


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share