Název: Možnosti stanovení mykotoxinů v potravinách
Překlad názvu: The possibilities of determination of mycotoxins in food
Autoři: Kohoutová, Kateřina ; Šatínský, Dalibor (vedoucí práce) ; Lhotská, Ivona (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2021
Jazyk: cze

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/126371

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-446435


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2021-06-27, naposledy upraven 2024-01-26.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet