Název: Vliv baristického zpracování kávy na chemické složení získaného nápoje
Překlad názvu: Influence of coffee making process on chemical composition of brewed coffee
Autoři: Trenzová, Kristina ; Divišová, Radka (oponent) ; Diviš, Pavel (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2020
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: aromatické látky; Baristické metody; fenolické látky; GC; HPLC; IC; ICP-OES; kofein; káva; minerální látky; organické kyseliny; TPC; aromatic compounds; Brewing methods; caffein; coffee; GC; HPLC; IC; ICP-OES; mineral content; organic acids; phenolic content; TPC

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/195304

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-433452


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2021-02-24, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet