Název: Charakterizace a optimalizace senzorické kvality olejovaných želatinových cukrovinek
Překlad názvu: Characterization and optimization of sensory quality of jelly sweets
Autoři: Knotek, Vojtěch ; Vespalcová, Milena (oponent) ; Vítová, Eva (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2020
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: senzorická kvalita; želatinové cukrovinky; jelly sweets; sensory quality

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/195286

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-433280


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2021-02-24, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet