Název: Utváření falešných vzpomínek a jejich působení na potravní chování
Překlad názvu: Methods of creating false memories and their consequences on food preferences, choices and intake
Autoři: Škrdová, Barbora ; Boukalová, Hedvika (vedoucí práce) ; Zajícová, Markéta (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2020
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: Falešné vzpomínky|utváření|preference potraviny|délka trvání; False memories|formation|food preference|persistance

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/119494

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-415981


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2020-08-02, naposledy upraven 2022-03-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet