Název: Stanovení olova a kadmia v extraktech ovoce a zeleniny pomocí atomové absorpční spektrometrie
Překlad názvu: Determination of lead and cadmium in fruits and vegetables extracts by atomic absorption spectrometry
Autoři: Záškodová, Terezie ; Hraníček, Jakub (vedoucí práce) ; Červený, Václav (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2020
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: Atomová absorpční spektrometrie; elektrotermická atomizace; extrakty; kadmium; olovo; ovoce; plamenová atomizace; zelenina; Atomic absorption spectrometry; cadmium; electrothermal atomization; extracts; flame atomization; fruit; lead; vegetable

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/119450

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-415937


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2020-08-02, naposledy upraven 2022-03-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet