Název: Problematika kvalitní výživy u osob ohrožených chudobou v kontextu sociální práce
Překlad názvu: The quality nutrition issue for people at poverty risk in the context of social work
Autoři: Virostková, Jana ; Ondrušová, Jiřina (vedoucí práce) ; Stretti, Sylvie (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2020
Jazyk: cze
Klíčová slova: Chudoba; potravinová chudoba; potravinová pomoc; sociální práce; sociální vyloučení; státní sociální podpora; výživa; food aid; food poverty; nutrition; Poverty; social exclusion; social work; state social benefits

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/118352

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-414883


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2020-07-19, naposledy upraven 2022-03-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet