Název: Oxidace proteinů a lipidů u ryb: dráhy, kinetika a produkty
Autoři: HEMATYAR, Nima
Typ dokumentu: Disertační práce
Rok: 2019
Jazyk: eng
Abstrakt: [eng] [cze]

Klíčová slova: interakce; oxidace lipidů; oxidace proteinů; proteomická analýza; rybí filety
Citace: HEMATYAR, Nima. Oxidace proteinů a lipidů u ryb: dráhy, kinetika a produkty. Vodňany, 2019. disertační práce (Ph.D.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta rybářství a ochrany vod

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/45513

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-403676


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Disertační práce
 Záznam vytvořen dne 2019-10-19, naposledy upraven 2023-03-12.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet