Název: Srovnání vlastností aroniových pomazánek různého původu, složení a různé technologie výroby
Překlad názvu: Comparison of the properties of chokeberry spreads of different origins, comparison and different production technologies
Autoři: Kapiton, Ulyana ; Hrstka, Miroslav (oponent) ; Vespalcová, Milena (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2019
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: anthokyanová barviva; antioxidační aktivita; aronie; aroniové pomazánky; celkové fenolické látky; anthocyanins; antioxidant activity; aronia spreads; chokeberry; total phenolics

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/177412

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-401850


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2019-08-26, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet