Original title: Srovnání vlastností aroniových pomazánek různého původu, složení a různé technologie výroby
Translated title: Comparison of the properties of chokeberry spreads of different origins, comparison and different production technologies
Authors: Kapiton, Ulyana ; Hrstka, Miroslav (referee) ; Vespalcová, Milena (advisor)
Document type: Master’s theses
Year: 2019
Language: cze
Publisher: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: anthocyanins; antioxidant activity; aronia spreads; chokeberry; total phenolics; anthokyanová barviva; antioxidační aktivita; aronie; aroniové pomazánky; celkové fenolické látky

Institution: Brno University of Technology (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Brno University of Technology Digital Library.
Original record: http://hdl.handle.net/11012/177412

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-401850


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > Brno University of Technology
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2019-08-26, last modified 2022-09-04


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share