Original title: Základní chemické vlastnosti plodů vybraných odrůd třešní
Translated title: Basic chemical properties of fruits of selected cherry varieties
Authors: Chmil, Vojtěch ; Vítová, Eva (referee) ; Diviš, Pavel (advisor)
Document type: Master’s theses
Year: 2019
Language: cze
Publisher: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: anthocyanins; ash; formol number; HPLC; nitrogenous substances; phenolics; saccharides; soluble solids; Sweet cherry; titratable acidity; total solids; antokyany; celková sušina; dusíkaté látky; fenolické látky; formolové číslo; HPLC; popel; rozpustná sušina; sacharidy; titrační kyselost; Třešně

Institution: Brno University of Technology (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Brno University of Technology Digital Library.
Original record: http://hdl.handle.net/11012/177411

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-401849


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > Brno University of Technology
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2019-08-26, last modified 2022-09-04


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share