Název: Vliv italské kuchyně na kulturu stravování na území České republiky ve 20. století
Překlad názvu: The Influence of Italian Cuisine on Food Culture in the Czech Republic in the 20th Century
Autoři: Hendrych, Miroslav ; Soukup, Václav (vedoucí práce) ; Půtová, Barbora (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2019
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: strava|stravování|difuze|kulturní difuze|kultura stravování|industrializace|česká kuchyně|kuchařské knihy|italská kuchyně; food|eating|diffusion|cultural diffusion|food culture|industrialisation|Czech cuisine|cookery books|Italian cuisine

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/107629

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-398517


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2019-07-25, naposledy upraven 2022-03-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet