Název: Hodnocení kvality bezlepkových potravin se zaměřením na pečivo
Překlad názvu: Quality assessment of gluten-free foods with a focus on pastries
Autoři: ZIMMELOVÁ, Helena
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2019
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: antioxidanty; bez lepku; bezlepková dieta; bezlepkový chléb; bílkoviny obilovin; celiakie; chléb; chuť; gliadin; gluten; jakost potravin; lepek; senzorická analýza; textura; vzhled; vůně; antioxidants; bread; celiac disease; flavor; food quality; gliadin; gluten; gluten-free; gluten-free bread; gluten-free diet; look; protein cereals; sensory analysis; smell; texture
Citace: ZIMMELOVÁ, Helena. Hodnocení kvality bezlepkových potravin se zaměřením na pečivo. Č. Budějovice, 2019. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/53830

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-395208


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2019-05-16, naposledy upraven 2020-03-26.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet